sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tunnustuksia osa II

Taas on edessäni vaikea tehtävä, sillä sain tehtäväkseni tunnustaa itsestäni (toiset) kahdeksan asiaa ja koska en ihan synkimpiä salaisuuksiani uskalla vielä täällä paljastaa, niin  aiheutti mokoma hieman päänvaivaa :)
Ihana Lady of the Mess minut tähän pinteeseen saattoi ja vaikka tehtävä onkin mieluisa, meni siinä tovi ja toinenkin , kun näitä pohdiskelin. Viimein päätin tunnustaa asioita ja tavaroita, jotka ovat käyttämättömiä.

Samalla toivottelen tervetulleeksi uudet lukijakseni liittyneet rissa99xo ja Business Woman , aivan ihanaa , että olette mukana <3 !

Sitten itse asiaan eli tunnustuksiin nimellä " Käyttämättömät " ( mutta tuiki tarpeelliset tietysti! )

1. Tehosekoitin. Tuon vempeleen ostin parisen vuotta sitten ihka innoissani, ajatuksena valmistaa ihania, terveellisiä ja herkullisia smoothie- aamupaloja ja välipaloja. Järkytykseni oli suuri, kun ensimmäistä kertaa käynnistin vekottimen ja se piti aivan hirveää ääntä ! Kuka sellaista nyt viitsii kuunnella aamukuudelta, kun herään aamupalaa laittamaan ja muu väki vielä nukkuu ? Pöh! Aika vähälle käytölle on vehje jäänyt , viimeiseen puoleen vuoteen (ainakaan) en ole käyttänyt.

2. Chanel 5. Hajuveden osti varmaan ainakin kaksi vuotta sitten laivalta, kun oli hyvässä tarjouksessa. Täytyyhän sitä naisella kerran elämässään olla aitoa Chanelia ;) Eipä vaan ollut minun tuoksuni, en tykkää, on siis saanut olla melkoisen rauhassa putelissaan.

3) Itsekudotut neuleet. Olen aina ollut kova kutomaan ja oikeastaan jatkuvasti on jotakin meneillään. Joskus tekeleet valmistuvat nopsasti ja pääsevät käyttöön, joskus taas kudin edistyy hitaasti, innostus hiipuu...Viimeistään sillä kohtaa, kun kappaleet ovat valmiina, mielessä on jo jotain muuta ja kappaleet jäävät ompelematta toisiinsa...Jos vaikka vielä saisin tekeleen koottuakin, sen aika meni jo mielessäni ohitse. Kutominen on silti kivaa ja mulle terapiaa :)

4) Monta kassillista lankoja. Kts edellinen ;) Kudottavaa pitää olla koko ajan ja siksi hamstraan lankoja, ostelen tarjouksista jemmaan, jos vaikka joku päivä...

5) Vitamiinipurkit. Satunnaisten " terveellinen elämäntapa alkaa nyt "- buumien seurauksena sorrun usein ostamaan erilaisia vitamiineja, milloin mihinkin tarkoitukseen. Muutaman päivän muistan niitä ottaa ja sitten ne jäävät kaappiin vanhenemaan. Berocca-pore päivässä on ainoa minkä jaksan muistaa , mutta siinähän nuo tarpeelliset taitavat tullakin.

6) Meikit. Olen toivoton mainosten uhri, mitä tulee erilaisiin nuorennusta lupaaviin rasvoihin, hehkua kasvoille tuoviin meikkivoiteisiin, ripsiä pidentäviin ja tuuheuttaviin ripsiväreihin ... name it ! Minunhan sitä tietysti pitää ostaa ja toimia koekaniinina :) Meikkipussini pursuilee , tarttis varmaan (sekin) siivota.

Sitten viimeksi ne kaksi pahinta:

7) Kuntopyörä. Ostin itselleni 50v- lahjaksi ( saamillani lahjarahoilla) kuntopyörän. Oikein kunnollisen ja melkoisen kalliinkin. Pitihän mun sillä polkea joka päivä ainakin 15 minuuttia, mielellään aamuisin. Ensimmäiset kaksi vuotta meni laiskalla käytöllä ( siis tosi laiskalla), sillä kinastelimme Ukkokullan kanssa sen sijoituspaikasta. Minä halusin olohuoneeseen, jotta voisin katsoa televisiota ja polkea, Ukkokulta halusi piilottaa sen pois silmistä. Lupa  olkkariin on saatu jo toista vuotta sitten , missä on se ahkera käyttäjä ?!

8) Kuntosalikortti. Auts, tää tuottaa eniten tuskaa! Voisi kait sanoa, että kortti oli kuivumassa lähes vuoden, hyvin satunnaisella käytöllä. Kuukausimaksu riipaisi sieluani joka kerran, mutta sisu ei antanut periksi irtisanoakaan ;) Mutta hei, mulla oli välillä lonkat kipeinä (pursiitti), niin ja selkä kans, sitten tuli flunssa - ja toinen - ja sitten vähän laiskotti ja sitten.... Ryhdistäydyin viime viikonloppuna : Lauantaina salilla, sunnuntaina salilla, tiistaina salilla ( ! viikolla, töiden jälkeen !), eilen salilla, tänään ehkä menossa...

Kylläpä nyt helpotti, kun sain nuo kaikki kaameudet puserrettua ulos :)

Jotta ehtisin (ehkä) sinne salillekin ja vähän ulos (aurinkoa , jes !) jätän tällä kertaa nuo seuraavat kahdeksan mainitsematta. Lupaan kuitenkin miettiä sopivia uhreja ja laittaa nimet näkyville pikapuoliin.

Aurinkoista sunnuntaita !
Ja PS. Muistakaahan arpajaiset !
Käyttämätön liivi
Käyttämätön liivi- pidempi tunikamalli
       

Aito 
Kuntopyörän nykyinen sijainti-
Pojan huoneen nurkassa