lauantai 2. helmikuuta 2013

Sata postausta ja arvonta !

Bloggerin viestiseurannan mukaan tämän pitäisi olla sadas blogikirjoitukseni ja päätinkin rohkaista mieleni ja laittaa sen kunniaksi pystyyn arvonnan . Koska en voi tuulettaa vielä sadalla lukijakseni liittyneellä enkä useilla tuhansilla sivukäynneillä , joita en ole vielä sivupalkkiini lisännyt, halusin kuitenkin teitä aktiivisia lukijoitani jollakin tavalla muistaa. Tosin , täytyy kyllä tunnustaa, että en bloggausta aloittaessani odottanut saavani yhtään vakituista lukijaa saatikka sitten niitä ihania kommentteja , joita on aina yhtä mahtavaa lukea ja niihin vastailla , suurkiitokset kaikille teille !

Arvonnan säännöt ovat monesta blogista tutut eli:

* jätä kommentti = yksi arpa
* jätä kommentti ja ole lukijani tai liity nyt = kaksi arpaa
* jätä kommentti, ole tai liity lukijaksi ja linkkaa vielä blogini omaasi

Vastausaikaa on Ystävänpäivään eli 14.2.2013 klo 24.00 saakka ja onnelliset voittajat ilmoittelen sitten 16-17.2.2013 viikonlopun postauksessa.
Sähköposti viestissä olisi hyvä juttu, niin voin sitten laittaa tiedon voitostasi myös suoraan sinne !

Palkintoja on kolme eikä niillä ole paremmuusjärjestystä, kaikki ovat korupalkintoja ja kotoisin Jalokivimaailma- nimisestä liikkeestä ( ei mainos), jossa tapaan joskus poiketa.

Hematiitti- kaulakoru, pituus n. 46 cm
Kaulakorun keskellä on "pyörylä"
       


Kivi on turkoosi, asiaan kuuluvat rusehtavat "raidat"
Korvakorujen kiinnityksen ilmoitettiin olevan hopeaa
Hematiitti- kaulakoru ( ei ketjua)
Keskellä optisesta lasikuidusta sininen "helmi"
Korkeus n. 3 cm
 Arpaonnea siis kaikille tasapuolisesti  :D

Koitan tässä viikonlopun aikana ehtiä vastailla myös Ladylta  saamaani tunnustus- haasteeseen, sitä odotellessanne voitte katsella vaikka edelliset tunnustukset täältä . Täytynee vilkaista ne itsekin, etten samoja tunnusta ; D

Vielä haluan linkittää tänne Matkattaren Barcelona - arvonnankin tällä kuvalla , sielläkin on kiva arvonta menossa , käykäähän kurkkaamassa ! Meidän Barcelonan reissumme on reilu kuukauden kuluttua, joten tuo houkutteli erityisesti minua :) Mukavaa lauantaita !