perjantai 22. helmikuuta 2013

Yksin kotona kaksi

Perjantai ja viikonloppu edessä ;)
Ukkokulta ja Teinipoika ovat matkalla Barcelonaan , taitavat olla jo perillä ja minä nautiskelen kotona yksinolosta. Täytyy tunnustaa, että kotona on oudon hiljaista ja ehkä pikkuinen ikäväkin saattaa tulla miesväkeäni, mutta ei ihan vielä. Joskus on ihanaa viettää aikaa ihan omissa oloissaan , tehdä mitä huvittaa
 ( roikkua netissä eli sitä mistä huomauttelen Teinipoikaa) , syödä epäterveellisesti kaikkea hyvää ( siis sitä, mistä annan joskus Ukkokullalle moitteita ) , lukea muotilehtiä ja katsoa televisiosta muuta kuin urheilua.
No , okei, saanhan noita kaikkia halutessani tehdä (melkein) koska vaan, mutta nyt ei kukaan vinoile niistä mulle ;)Miesväki lähti siis muutamaksi päiväksi reissun päälle, käyvät katsomassa Barcan pelin ja tekevät omia isä-poika - juttujaan, joissa ei nipottavalle äiskälle ole sijaa.

Viikonlopun viettoon olen varustautunut parilla muotilehdellä, Elle tuli viikolla ja säästelin sen viikonlopuksi ja tänään tuli vähän heräteostoksena ostettua Costume. Lohturuokaa- kirja tuli niin ikään vähän vahingossa, olin ostanut Pojalle "Nälkäpeli" - kirjan viimeisimmän pokkarina, mutta sepäs jo olikin lahjaksi saatuna , joten meni vaihtoon. Kun en Pojalle sitten mitään keksinytkään , niin tämä tarttui matkaan.
Vakaa aikomus on viikonlopun aikana siivota vaatekomero , pingottaa neuleliivin osaset ja ommella liivi valmiiksi sekä kutoa viimeisintä kudinta pitkä pätkä. Ajattelin piipahtaa myös shoppailemassa, vaikka tuskin mitään ostan, sillä ostokset ajattelin nyt säästää reissulle.

Ja tietysti selailen blogeja ja laittelen itsekin jotakin kivaa postausta ;) Niin ja salille olisi myös tarkoitus mennä, tottakai !

Oikein hyvää viikonloppua kaikille, paistaisipa aurinko edes pikkuisen !