tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kosmetiikkaostoksia ja meikkauksen aamurutiineja

Tulihan sitä lomalla poikkeiltua kaiken maailman kauneusviikoilla, aika laihoin tuloksin . Onneksi, kylppärin kaapit pursuavat jo entuudestaan ja olisi ehkä ollut fiksumpi juttu siivota ne hyllyt ensin ;)

Valokynä ja uusi CC-voide
Hankinnat olivat uusi valokynä, jota aion vakaasti opetella käyttämään. YSL siksi, että olen kuullut ja lukenut sen olevan markkinoiden paras ja siksi , että se oli hyvässä tarjouksessa. Estee Lauder CC siksi,että olen mainoksen uhri :) Lueskelin jo viimeksi kampaajalla käydessäni jotakin lehteä, jossa tätä mainostettiin ja ehdin jo turhaan sitä Sokokselta kyselläkin, kunnes löysin sen vihdoin kauneusviikoilta . Nämä kaksi ovat varmaan kalleimmat kosmetiikkatuotteet, joita olen ( hajuvesiä lukuunottamatta) hankkinut. Tämän taikavoiteen kun pitäisi sopeutua omaan ihonväriin ja paras tulos tulee kuulemma puhtaalle iholle ilman muita voiteita. Olen kokeillut nyt pari kertaa ja täytyy sanoa, etten ihan sinuiksi ole vielä päässyt, harjoittelun puutettako ? Jatkan testausta ...  Valokynää olen käyttänyt kerran, tämä se vasta vaatiikin harjoitusta, pelkään , että näytän joltakin viirueläimeltä päivänvalossa katsottaessa :D  Niksejä valokynän käyttöön vastaanotetaan !

Tykkään meikata . Minusta on mukavampi lähteä ovesta ulosta hieman restauroituna kuin luonnonkauniina.
Nuorena minulla oli finnejä ja mustapäitä, joskus vielä näin kypsällä iälläkin , silloin huomaa , koska olen ollut suklaakuurilla ;) . Kun kävin elämäni ensimmäisen kerran  ( ja tähän mennessä ainoa kerran) meikattavana v.2006 hääpäivääni varten , sain kuulla, että minulla on " melko voimakas couperosa- iho" . En ollut tuota aiemmin mieltänyt , mutta näinhän se on. Vanhemmiten näkyy vielä enemmän, joten olen yrittänyt kiinnittää siihen huomiota myös ihon hoidossa ja meikeissä.

Aamurutiinit:
Kasvojen pesu vedellä tai kevyesti Favoralla. Kiitos tästä Favora - vinkistä ystävälle, sain siitä uuden hellävaraisen ja silmämeikinkin puhdistavan pesuaineen. Pesen kasvoni mieluiten vettä käyttäen, puhdistusemulsioista en pidä enkä myöskään silmämeikinpoistoaineista.
Pesun jälkeen päivävoide, joka vaihtelee, ei ole mitään yhtä oikeaa. Useimmiten ehkä Lumenen tuotteita, tällä hetkellä kuitenkin päivävoiteena L`Orealin Revitalift Laser ja yövoiteena Lumenen Time Freeze.
Plus tietenkin silmänympärysvoide, Lumenen Time Freezer - sarjaa sekin .
Tähän mennessä suosikkimeikkivoiteena on toiminut yhdistelmä L`Orealin vihreää, punoittavalle iholle tarkoitettua CC- voidetta sekä sipaisu saman merkin mineraalipuuteria kriittisiin kohtiin. Nämä yhdessä ovat mielestäni toimineet mainiosti, saa nähdä, tuleeko Lauderin CC viemään voiton vai ei.
Seuraavaksi silmät . Muutama vuosi sitten opettelin laittamaan rajauksia ja nyt en oikein osaa olla ilman, liekö hyvä vai huono juttu. Korostan mielelläni silmiäni, koska ne ovat mielestäni paras puoleni ;)
Käytän yleensä ruskeaa rajausta, musta tuntuu arkioloissa liian kovalta. Mieluiten käytän rajauksissa sivellintä, mutta sekin vaihtelee.  Kevyt luomiväri ja ripsiin mustaa. Ripsentaivuttajia en ole koskaan omistanut, olen niitä kerran pari kokeillut, mutta koska ripseni ovat luonnostaan aika pitkät ja taipuvat hyvin ripsivärillä, en koe tarvetta. Ripsivärit vaihtelevat, niissäkin olen usein kokeilunhaluinen ja mainoksen uhri ;) Poskille hieman punaa.Mtä puuttuu ? Huulipuna, jota olen äärimmäisen huono käyttämään ! Omistan muutaman, mutta en onnistu löytämään itselleni sopivaa sävyä millään. Kerran istuin Sokoksella puolisen tuntia ja myyjäparka yritti etsiä minulle sopivaa punaa, ei löytynyt ...huulikiiltoja käytän ja huulirasvaa ahkerasti.
Niin ja se valokynä ..

Vaikka tekstissä vilahtelee tuotenimiä, tämä ei ole mainostusta vaan ihan vain omia mieltymyksiä !

Mukavaa loppuviikkoa !