lauantai 15. maaliskuuta 2014

Uusia putiikkeja

Todettakoon heti, että tämä ei ole mainos, satuinpahan vain poikkemaan lähiostoskeskuksessa Tullintorilla , jonne oli avattu pari uutta liikettä. Nämä ovat käsittääkseni erilliset liikkeet, mutta toimivat tavallaan samassa liikehuoneistossa. Toinen on kenkäkauppa, Paulan kenkä , ja toinen vaate- ja sisustustavaraliike Lily. Toivottavasti molemmat menestyvät ja pysyvät, Tullintori  on melko vaatimaton ostoskeskus ainakin toistaiseksi ja kaikki liikkeet eivät menesty , joten vaihtuvuutta riittää.

Ainakaan vielä en löytänyt mitään itselleni sopivaa eikä vaatepuolelta olisi tainnut löytyä kokojakaan, vaikka avajaistarjoukset houkuttelivatkin, tietysti ;)
Muutaman kuvan näpsin , ensin vähän salaa, mutta sitten ystävällinen myyjätär huomasi puuhani ja sanoi heti, että saan kuvata :) .  Vaatemerkeistä mukana oli ainakin Cream ja Ril`s , kovin tarkkaan en merkkejä katsonut. Lisäksi Lilyssä oli paljon ihania sisustustavaroita. Paulan kengässä oli kenkien lisäksi laukkuja.Vaaleita värejä, hieman kevään keltaistakin

Minni Hiiri ihastuisi näihin ! Hauskat ;)
Aurinkoista viikonlopun jatkoa, aamulla oli lumi maassa, mutta nyt sulaa jo kovaa kyytiä auringonpaisteessa
- onneksi, sanon minä ! Talvi saisi jo puolestani väistyä :)