sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ladies night and SMGO II

Meitä on sellainen kolmen kopla naisia, tyttöjä, leidejä :D
Nykyisin tapaamme melko harvoin ( paitsi pari viikkoa sitten lounaalla ), muutaman kerran vuodessa sillain " kunnolla " . Se ei kuitenkaan haittaa, sillä tiedämme, että tarvittaessa olemme aina toistemme tukena ja " sydänystävänä aikuisen naisen " <3 !
Kiitos vielä sille Kolmen koplasta , joka osti meille yhteiseksi joululahjaksi liput Show must go on II- musikaaliin  Palatsi- teatteriin . Näin saimme taas hyvän syyn tavata ja viettää mukava ilta yhdessä musiikin parissa, tämä oli jatkoa aiemmin näkemällemme SMGO I- versiolle. 

En voi muuta kuin kehua Freddie Mercuryä esittävää Kimmo Blomia ! Aivan mahtava ääni ja kuinka hyvin hän olikaan opetellut Freddien lavaelkeet , mainiota ;) Toki muutkin esiintyjät olivat hyviä, mutta tokihan odotin eniten juuri "Freddietä " itseään ja vanhoja , tuttuja, mahtipontisia kappaleita .
Esityksessä ei tietenkään saanut kuvata, joten kuva tyhjästä lavasta on omani ja Freddie the Queen lainattu Palatsin  sivulta, johon linkki yllä.

Mahtavat paikat aivan lavan vieressä !Ennen esitystä kävimme syömässä mättöä ( huh huh) Ohranjyvässä ja vatsa tuli kyllä täyteen - kiitos kysymästä ;D . Ohranjyvän pannu piti siitä kyllä huolen ! Mihinkähän taas karisi se itsekuri kohtuullisen syömisen suhteen, kysynpä vaan !?  Huom! Kuva ei heikkohermoisille ja ainaruodussapysyville ;)


Mitä parhainta uutta viikkoa kaikille <3 !
PS. Tervetuloa te ihanat uudet lukijat ja kommentoijat, iloitsen teistä kaikista <3 !