sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kesä tulee - vaaleaa ja värejä vaatekaappiin

Olen jo pitkään etsiskellyt pohjepituista , runsashelmaista , värikästä hametta kesää varten ja mielessäni on kuva hameesta , jonka kerran omistin . Koska en etsinnöistä huolimatta ole sellaista vielä löytänyt , päätin tehdä itse . Joskus ammoisina aikoina ompelin paljonkin vaatteita itse , mutta nyt en ole muutamaan vuoteen käyttänyt noin 40 vuotta vanhaa ompelukonettani muuhun kuin satunnaisiin korjaustöihin. Vähän siis jännittää :) Kyllähän tuollaisen hamosen saisin varmaan aikaan ilman kaavojakin , mutta koska sattumoisin löysin kirpparilta Muoti ja Kauneus - lehden vuodelta 1991 , jossa oli iskemätön kaava - arkki ja siinä sopiva malli , sain kaavatkin . Hauska on myös selata lehteä ja sen ajan muotia:)  
Vai mitä sanotte Nipan ( sattumoisin olin melkoinen Dingo - fani !) asuista , taas muodissa olevasta oranssista  haalarista tai tuosta kokovalkoisesta asusta , jonka sirolinjaisen hupparin kyllä kelpuuttaisin ?
Nähtäväksi jää , mikä on lopputulos , raporttia siitä , jahka pääsen toimeen .
Vaaleat housut kevääksi on ollut ostoslistalla hetken , nyt ne löytyivät Sokokselta ja sain hyödynnettyä 3+1 päiviltä peräisin olevan -20% alekupongin. 
Iloista sunnuntain jatkoa ja mukavaa viikkoa <3 !