sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Päivä kuvina - pikakelaus


Aamulla heräsin ensimmäisen kerran viiden korvilla , aurinko paistoi jo pilvettömältä taivaalta . Ihan niin aikaisin en välittänyt lomasunnuntaina nousta , joten otettuani tuon ensimmäisen kuvan , kömmin takaisin sänkyyn . 
Kovin myöhään en jaksanut sittenkään nukkua , kahdeksan aikoihin kahvihammas jo huusi tuskissaan ;) 
Puistoon ennätin jo puoli kymmenen maissa , siellä rauha maassa eikä ristinsielua . 
Päivä oli jälleen kerran upea , kesäkuun kylmistä on saatu korvausta runsain mitoin. Puistossa aika kului Himoshoppaajan seurassa itsekseen hihitellen. Oikein harmittaa, että jo ilmestyneet on nyt loman aikana tullut luettua taas uudelleen eikä uutta ole tiedossa vielä pitkään aikaan :(
Leppäkerttu olikin hankala kuvattava , kipitti niin nopeasti ruohonkorsia ylös alas! Sorsapuiston lammessa kasvaa näköjään lumpeita , niitä ei ole mielestäni aiempina vuosina ollut ? 

Välillä lakkailin kynnet , tein makaroonilaatikon ja katselin telkkarista saksalaissarjaa ( jonka nimeä en saa juur mieleeni enkä jaksa tarkistaa ) . Illemmalla lähdimme vielä Ukkokullan kanssa kävelylle Sorsapuiston tienoille , jossa lumpeet olivat jo menneet nukkumaan ,samoin osa linnuista. Ukkokullan ottama (pönötys/asu)kuva . 

Olisimme halunneet mennä ulos syömään , siis terassille , mutta vaihtoehtoja on harmittavan vähän ja niistä vähistäkin moni on sunnuntaisin kiinni ! Luulisi , että näin monien kesätapahtumien aikaan kannattaisi ne vähätkin pitää auki viikonloppuna ja vaikka ma-ti kiinni ...