keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Valencia - parit asut ja muuta sekalaista

Vielä kerran Valenciaa ;) Varsinaisia asukuvia ei tullut juuri otettua , pari satunnaista otosta . Kun on oikein lämmin ja hikinen olo , on vaatteetkin sen mukaiset . Ei ole mitään ylimääräistä päällä eikä siinä samassa hameessa tai shortseissa ole mitään kuvattavaa. Paita sentään vaihtuu , mutta sekin on valittu lähinnä mukavuuden ja keveyden mukaan. 


Tässä oli Teinipoika hovikuvaajana , nauratti , kun näpsi kuvia ripeään tahtiin kuin paraskin ammattikuvaaja :) Mekon ostin jo hyvissä ajoin keväällä reissua ajatellen , merkki on Purplerose. 

Tämä taas on Ukkokullan ottama . Aika pieneltä näytän tuon ikivanhan puun rinnalla !

Muutaman ruokakuvan kerkisin ottaa , ennenkuin aina katosivat nälkäisiin suihin. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi :) 
Välillä syötiin tapaksia , välillä käytiin kunnon pihvillä ja kaikkea siltä väliltä . 
Aamupala syötiin asunnolla , siellä oli hyvä keittiö kaasuliesineen. Kuten tavallista , astiasto oli vähän vaatimaton , mutta sillä pärjäsi kyllä . Ruskeita munia ❤️ kaasuliesi oli kätevä


Ei kauhean houkuttelevan näköistä, mutta varsin maukasta ! Tuorepasta oli värjätty mustekalan musteella , täytteenä näissä rapuja . 

Jälkkärit oli kaikki hyviä , samoin jäätelöt Rannalla oli muutama upea hiekkalinna !


Paljon vanhoja ja kauniita rakennuksia , keskustan kadut olivat monesti kiiltävää marmoria (?) . Siloiset , mutta sateella liukkaat ja vesi jää pinnalle lillumaan. Mutta se ei taida usein haitata ;)

Nyt taas täälläkin aurinko pilkistelee , ei vaan ole ukkonen tullut , vaikka onkin satanut välillä.