torstai 10. heinäkuuta 2014

Valencia ❤️ ostoksia

Tai kuten opimme " Valenthia " kunnon thö - äänteellä :) Sen jälkeen kaikkia ässät saivatkin samanlaisen suhun aikaiseksi ;)
Kotona siis taas , onneksi kesä jatkuu täällä ❤️
Kuvia tuli napsittua viidettä sataa , joten vain murto-osa päätyy tänne. Vaikeinta on valinta, mistä aloittaa :)
Valencia on mielestäni ihastuttava ja tutustumisen arvoinen kaupunki , minä ainakin hurmaannuin ! Kaunis , espanjalainen,helppokulkuinen , upeita rakennuksia ja vanha kaupunki sekä leveä ja pitkä upea hiekkaranta , jonne pääsi joutuisasti metrolla. Metropysäkkiä kun vielä oli asuintalomme nurkalla, samoin taksiasema ;) Huonojalkaiselle varsin sopivaa ! Bussilinja meni myös saman kadun varrelta , sitä en kokeillut , kun metro oli niin helppo . 
Koska kirjoitan tätä kännykällä , tulevat ostoskuvat putkeen. 
Ostin jo lähtiessä Vantaan kentältä vanhan suosikkituoksuni, tarkoituksella jätin hajuvedet kotiin ;) Dieselin Fuel for Lifen. 
Shoppailemassa kävin useaankin otteeseen El Cortesin tavaratalossa ja monessa muussa paikassa. Hattu on Cortesista heräteostos , kun oli pakko ostaa sateenvarjo ! Vettä tuli sinä ( yhtenä) päivänä reippaanlaisesti, joku väänsi hanat täysille , lämmintä toki oli silloinkin joku 27...
Hiusjuttuja ostan yleensä joka reissulta , tässä uusi tuttavuus . Ostin myös toisen, jolla saa ponnarin vedettyä kätevästi itsensä läpi, edellinen hajosi .
Kuvista puuttuvat Sini-valkoraidalliset leveälahkeiset housut, ne ehkä joskus pääsevät asukuvaan sekä muutama juttu luonnonkosmetiikkaa. 
Frankfurtin kentältä vielä tarpeellinen Estee Lauderin BB-voide ja very special price- hintaan Joopin tuoksu . 
Nyt nautin auringosta , pilvisen aamupäivän jälkeen paistaa taas ! 
PS. Mainitsinko jo, että Valenciassakin oli ALE ( rebajas ?) ihan joka paikassa ❤️
PS 2 Olin vähällä unohtaa uuden Desigual- laukkuni !