lauantai 15. joulukuuta 2012

Aivan ensimmäiseksi haluan toivottaa tervetulleeksi uuden lukijan , alma/anetten Anetten aika - blogista, niin mukavaa saada uusia lukijoita  :) Ja olihan täällä poikennut myös blackberryfashion Puolasta , ihana huomata uusia kommentoijia !


Eilen vietimme aikaa illansuussa töiden jälkeen Kulttuurikahvila Kivessä muutaman tovin ( totin/glögin ) verran. Työkaveri - onnellinen jäi odotusajan mittaiselle vuorotteluvapaalle ja halusi kerätä meidät kollegansa yhteen ennen sitä- ihastuttava ajatus   <3. En ollutkaan aikaisemmin käynyt kyseisessä kahvilassa ja ilahduin sen tunnelmallisuudesta. Paikka lienee teatterilaisten suosiossa, kun sijaitsee Tampereen Teatterin vieressä ja ilma henkii tietynlaista boheemiutta , sekalaisista kalusteista ja pölyisistä kirjapinoista lähtien. Joimme tietysti lämmittävää glögiä ja mikä vieraanvaraista : talo tarjosi piparit , mantelit+ rusinat sekä Fazerin suklaat kaupan päälle !

Irjalle toivottelen mitä ihaninta aikaa vuorotteluvapaalla ja mahtavia reissuja Uuteen Seelantiin ja Irlantiin !Näkymää Hämeensillan suuntaan
Glögiä ja kulunutta pöydänpintaa


Glögilasit tyhjinä - pöytä täynnä lahjoja ;)
Joulutorin valokuusi,taustalla Raatihuone

Pikkuisen poikettiin Hapsun kanssa vielä Astorissa minijatkoilla, olikin mukava juttutuokio ! Ajoissa kuitenkin kotiin, niin jaksaa tänään puuhastella ;)


Jouluvalmistelut ovat hyvässä vauhdissa, paria lahjaa pitää vieläkin metsästää, mutta pääosin ne on hankittu.
Siivouksen jätän suosiolla ensi viikonlopulle, nyt jos teen, niin joudun kuitenkin tekemään saman uudelleen...
Tänä viikonloppuna aion leipoa Hanna- tädin kakkuja ja vihdoin ne piparit , ehkäpä muutama torttukin ?

Ihanaa jouluista viikonloppua, nauttikaa jouluvalmisteluista kiireettömästi !