lauantai 29. joulukuuta 2012

Sumuinen aamu

Tänään heräsin jo seitsemän maissa , vaikka olisin saanut huoletta vielä nukkua...Yritin vielä hetken saada unenpäästä kiinni, mutta kuten aina : herätty mikä herätty ja aika nousta siis. Aamu sujui tavanomaiseen tapaan kahvia juodessa ja Aamulehteä lukiessa , nykyisin myös kännykän kautta blogeja selaillessa ;)
Suunnitelmissani oli lähteä poikkeamaan alemyynneissä ja suuntasinkin Koskikeskukseen heti aamukymmeneltä kauppoja kiertelemään. Tähtäimessäni oli ensisijaisesti Masai- merkin alennusmyynti eräässä kaupassa ja poikkesin sinne ensin. Valikoima oli aika suppea, muutamaa tunikaa kokeilin, mutta ei niistä mikään ollut mieleeni :(
Samalla siinä tuli kierreltyä useampikin kauppa ja soviteltua varmaan 20-30 vaatekappaletta, mutta tällä kertaa ostosreissu tuli halvaksi, sillä en saanut senttiäkään kulumaan ;)
Hyvä niin, ehtiihän tuota, sillä oikeastaan en tarvitse mitään ihan välttämättä. Hakusessa olisi ollut Gerry Weberin mustat farkut ja tuo mekko/tunika.

Lähtiessäni kaupungille päin oli tosi sumuista , muutama kuva tuosta hämäryydestä ( kun ei kerran ole näytettävää ostoksista ). Vallan käsittelemättömiä kuvia, Picasan kautta en ole vielä oppinut siirtämään kuvia muutoin, kuin tekemällä postauksen sen kautta ;)


Ensimmäinen kuva lähipuistostamme eli Aaltosen puistosta , loput Koskipuistosta .
Enää pari päivää tätä vuotta, uusi vuosi lähestyy. Mitähän se mahtaa tuoda tullessaan?
Onkos teillä tapana tehdä uudenvuodenlupauksia ? Itse teen niitä vähän salaa itseltänikin , jos teen, sillä usein ne ovat olleet tyyliin " aion laihtua x kiloa, lupaan käydä kuntosalilla 3 kertaa viikossa " ja valitettavan usein alkuinnostuksen jälkeen lupauksille käy vähän nolosti...
Mukavaa viikonloppua ja vuoden viimeisiä päiviä !