lauantai 16. maaliskuuta 2013

Barcelona - Day 2- Park Guell

 
Posted by Picasa

Toinen kokonainen päivä Barcelonassa alkoi ihanalla auringonpaisteella, aamiaisella majapaikassamme ja suunnittelemalla päivän retkeä Park Guelliin.  Ensimmäinen ilta ja seuraava päivähän meni tuohon matkalaukun  odotteluun, joten siinä tuli katsasteltua lähinnä entuudestaan tuttuja paikkoja lähiympäristössä.
Park Guellissä ( en saa sitten millään noita pilkkuja u:n päälle) emme olleet käyneet aiemmilla reissuillamme ja  koska Ukkokulta pääsi kahteen jalkapallopeliin , minä halusin tuota kuuluisaa puistoa katsomaan.
Nautittuamme vielä aamupäivän churrot suklaalla , olimme valmiita pikku retkellemme. Wikipedian kuvauksesta poiketen meidän churromme olivat pitkulaisia pyörylöitä ja tuo suklaa <3 ahhh- miten ihanan paksua ja niin suklaista ;)

 


Ajelimme metrolla muutaman pysäkin kohti oikeaa suuntaa ja aloitimme kipuamisen puistoa kohti. Ja kiivettävää riitti ! Perille oli helppo osata seuraamalla opasteita ja jatkuvaa ihmisvirtaa puistoa kohti.  Ylämäki otti ainakin meikäläisen jalkaparoille aikamoisesti ja puiston portille päästyämme olinkin jo aivan puhki. Vielä piti kuitenkin jaksaa kierrellä puistoa, joka sekään ei ikävä kyllä ollut aivan tasaista maata ...

Näkemistä ja ihmeteltävää puistossa riitti , upeassa ilmassa oli ihana käyskennellä ja ottaa lukuisia valokuvia, joista vain osa päätyy tänne. Kollaasissa näkyy sekalainen kokoelma erilaisia mosaiikkeja.

Ilme on vähän omituinen, mutta koska tämä on ainoa ,
jossa näkyy ne punaiset kengät, menköön ;)
Näkymät alas kaupunkiin olivat upeat !


Luulisi, että on helppoa tulla alamäkeä takaisinpäin, mutta voin vannoa, että tuon kaiken kiipeilyn jälkeen alastulo oli vielä tukalampaa. Tuntui siltä, etteivät jalat halua totella enää laisinkaan ! Kyllä tuon retkeilyn jälkeen maittoi taas ruoka, menu del dia oli tarpeen ! Kummallista kyllä, ruokakuvia ei ole ikuistunut juuri lainkaan, muutaman tyhjän lautasen sain kyllä kuvattua :D

Merellisen keiton jämät, alkuruoka
Muistinpas kuvata! Pääruoka
Seuraavassa postauksessa lisää, ehkäpä pikkuhiljaa päästään soppailuunkin ;)