keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Pääasiaa

Tänään yksi työkaveri kysyi, että " miten sä olet nuo kiharat tehnyt ?" Mihin minä, että "pesin hiukseni aamulla ja sitten runttailin niitä käsillä näin " , näytin malliksi, miten rutistelin hiuksiani. Oli siis vielä ainakin yksi työkaveri, joka ei ollut nähnyt hiuksiani luonnontilassa :D

Miten sitä ei koskaan ole hiuksiinsa tyytyväinen ? Muiden mielestä kiharat ovat ihanat , kun taas mulle kelpaisi hieman suorempikin versio, joka ei saisi minua näyttämään Simpsonien Selma- tädiltä ( vai mikä sen nimi nyt onkaan...se jolla on sivuhiukset melkein vaakasuorassa, vähän niinkuin Peppi Pitkätossulla letit , mutta ilman lettejä). Toisaalta rakastan näitä kiharoita, jotka sain Pojalta syntymälahjaksi ja toisaalta hermostun niihin joka toinen aamu. Siis sellainen viha-rakkaus-suhde.

Olen kokeillut erilaisia suoritus kautta kiharan loivennus- keinoja : isot papiljotit antavat aika hyvän tuloksen, föönaamalla näytän entistä enemmän lentoon lähtevältä. Föönaus, sitten suoristus ja vielä päälle kiharrus on vallan hyvä, mutta se kampaukseen käytetty aika ! Etenkin, jos on hiukan kosteampi keli - kävelet bussipysäkille ja reilu tunnin raskas työ on taas ollut turhaa :(

Kun pesen hiukset, laitan hoitoainetta, jonka huuhtelen pois. Sitten sipaisen sähköisyyttä poistamaan Bonacuren Oil Miraclea, joka on mielestäni ihanan hoitava ja ei rasvoita hiuksia, omat hiukseni aivan imaisevat sen muutaman öljytipan, jotka laitan. Sitten pitäisi saada takkukiharat selviteltyä, siinä auttaa onneksi samoin Bonacuren Moisture Kick- suihke . Eikä tämä edelleenkään ole mikään mainospostaus, nämä nyt sattuvat olemaan tällä hetkellä käytössä olevia tuotteita. Seuraavaksi sitten muotovaahto, sitä mitä sattuu olemaan. Sitten täytyy päättää, paljonko aikaa voin / haluan/ ehdin tänä aamuna käyttää hiusten laittoon... Jos pitää olla nopea, ne on omat kiharat. Jos on aikaa , väännän ne rullat.
Ja nyt onkin aika esitellä uusin hankintani - ilmakiharrin, johon olen vasta tutustumassa, mutta olen ainakin osin tykästynyt. Lisää käyttökokemuksia sitten myöhemmin.

OBH Nordica - tarjouksessa Sokoksella
Päävempain,johon harjat sun muut liitetään


Suoristusharja ja kiharrinharja, jonka piikit menevät
sisälle- oivallista tälle takkutukalle !
Erilaisia harjoja - en ole näitä vielä kokeillut


Selvittelyharja ja kohdistussuutin
Aamulla omissa kiharoissa -
valitan kylppärin tekemää värihäiriötä

Kampaajan jälkeen- tähän toivoisin itsekin pääseväni ;)
Sellaista pääasiaa tänään, oikein mukavaa loppuviikkoa !
Ja niin , lukijamäärä oli kasvanut parilla, tervetuloa joukkoon Ismail ja Hanna :) toivottavasti viihdytte !