sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Barcelona - shopping !

Shoppailu käy työstä, totta tosiaan ! Toinen toistaan ihanampia kauppoja täynnä tarpeellista   ( tarpeetonta) tavaraa pitkien katujen varsilla. Osaa tyydyin ihailemaan vain ulkoapäin, osaan poikkesin katselemaan ja hypistelemään, jotakin sain hankittuakin. Kilometrejä kertyi jalkamittariin tässäkin ajanvietteessä. Oikein harmittaa, kun en ottanut askelmittaria mukaan, olisi ollut hauska tietää mittarilukema.

Kenkiä...
Kenkiä...


Virkistävä juoma ;)
Vaatteita...
 Ihmettelen vieläkin, miksen saanut otetuksi kuvia kaikista niistä ihanista korkkareista joita hypistelin tai joistakin muotiluomuksista , joita katselin silmät soikeina? Totuus on , etten yksinkertaisesti kehdannut :(
Ostokseni kuvasin majapaikassamme, kovin montaa löytöä en sitten taaskaan saanut aikaiseksi, meni vähän ihmettelyksi tuo shoppailu ja olin taas vähän arkajalka hienouksia sovittelemaan...missäpä niitä pitäisinkään?

 

 Desigualin ihanasta liikkeestä lähti mukaan pari paitaa ja tietysti laukku :) Minua palveli ystävällinen nuori tyttö, joka oli samaa kokoluokkaa kuin minä ja hän etsi kaikista mahdollisista malleista sen minulle sopivan koon. Hyvä niin, sillä jos olisi pitänyt itse etsiä , olisi voinut jäädä ostokset tekemättä, sen verran hiki tuli jo katseluvaiheessa, saati sitten sovitellessa.
Uutta nahkalompakkoa olin etsinyt jo pitkään, vanha kun on aika räjähtäneen näköinen ja ihastuin sekä tuohon sinisen-turkoosin-ruskean yhdistelmään että noihin runsaslukuisiin korttilokeroihin. Korvikset on tietysti aina se must- juttu millä tahansa reissulla ;)

Tänään on taas ollut upean aurinkoinen kevätsää ! Kävimme Ukkokullan kanssa pitkällä kävelyretkellä nauttimassa ulkoilmasta, varmaan moni teistäkin on tehnyt samoin. Ihanaa sunnuntaita!