tiistai 26. maaliskuuta 2013

Sekaisin väreistä ja perjantai-illan asu

Laiska bloggaaja täällä moi... viitsiiköhän täällä kukaan enää käydä kurkkimassa, kun päivitykset on niin harvassa ? Miten se onkin tuo kevätväsymys iskenyt noihin iltoihin niin ettei saa mitään aikaiseksi! No tokihan tässä on muutamana iltana mennyt töissä vähän pidempään ja pari iltamenoakin on joukkoon mahtunut.

Viime perjantaina olin siellä Palatsissa katsomassa Queen- yhtyeen tarinaa "likkakavereiden" kanssa. Kuten aina, kuvaukset jäivät vähiin, muutaman kuvan otin itse tapahtumassa, mutta koska istuimme kaukana parvella ja shown valot olivat aikamoiset kirkkaat, ei niistä tullut hyviä. Show itsessään oli musiikillisesti mieleeni ja pääosan esittäjä Kimmo Blom hoiteli hienosti yhtyeen keulahahmon Freddie Mercuryn roolin. Silmät kiinni laittaessaan olisi melkein voinut vannoa Freddien heränneen henkiin! Sivujuonena kulkevasta tarinasta en oikein piitannut, minulle olisi riittänyt Queenin tarina ja enemmänkin tuttuja kappaleita :)
Illan asuna oli tutut Gerry Weberin housut, uusi Desigual-paitani , tekonahkajakku KappAhlista , samoin turkoosi hapsuhuivi.Saappaat ikivanhat...
Pääsiäinen lähestyy, ihanaa saada pari ylimääräistä vapaapäivää ! Rairuohot on laittamatta- ja tänä vuonna jääkin. Joka vuosi olen niiden kanssa myöhässä ja nyt en viitsi enää laittaa, eivät kerkiä kasvaa ennenkuin pääsiäinen on jo ohi...Pupusia ja tipusia sentään olen pikkuisen sirotellut kotiin ;)Otsikon aihe meinasi vallan unohtua! Poikkesin töistä tullessa Aleksi 13:sta hakemassa uuden kevätesitteen ja olin niin onnellinen nähdessäni ne kaikki ihanat värit ! 
                                                        Värikästä pääsiäisen odotusta !