keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Keskiviikon sekalaiset asukuvalla

Kesää ja kesälomia odotellessa täytyy yrittää imeä auringonvaloa jo etukäteen ja niinpä Barcelonan reissusta toivuttuamme teimme loppuviikosta parikin mukavaa kävelyreissua ympäri Kaupin metsää ja Lapinniemeä. Aurinko paistoi täydeltä terältä ja tuulensuojaisassa paikassa jopa lämmitti herttaisesti. Saattoi ainakin hetken kuvitella, että on melkein kevät...Tosin ne ajatukset ovat tässä alkuviikon aikana nopeasti karisseet, niin hyytävä on ollut viima - hrrr! Aurinko kuitenkin nousee aamu aamulta aikaisemmin ja kohta alan heräillä aamuviideltä varpusten säksätykseen. Muutamia koelauluja on jo ikkunalaudalla kuultu ja tahti alkanee kiihtyä , kun tulevaa siippaa houkutellaan pesänrakennukseen ;)
Alkuviikosta heräsin juuri auringon noustessa ja jäin ikkunan ääreen kytikseen kuvia nappailemaan.

Ukkokultakin innostui leikkimieliseksi ja napsailin muutamia varjokuvia hohtavaa hankea vasten. Tuon ekan kuvan laitoin naamakirjaan ja siihen tuli kuitti, että harjoitteleeko Ukkokulta paavin virkaa varten ;) . Koska hakuaika siihen duuniin meni jo ohitse, odottelee seuraavia hakuja ja lisää ikää...
Beauty & Beast seuraavassa , arvatkaa kumpi on kumpi :D

        
Pannaan nyt sitten päivän asukuvakin, kun sen aamulla kiiruussa nappasin. Housut Gerry Weberin, paita KappAhlista, värikäs vetoketjutunika Haloselta (ciso.nu- merkkinen) ja kengät vanhat työkengät. Huulipuna puuttuu - taas ( onneksi ei näy) , koskahan oppisin sitä käyttämään? Ja hei , en päässyt Sokoksen 3+1 päiviltä ohitse, mukaan tarttui pari 3/4 -osahihaista peruspaitaa kirkkaissa väreissä. Ja tuo mokoma laatikko, mikä alta pilkottaa- ikuinen herkkusuu , aina makiat mielessä :)

        
Päivän kurmeeannosta en taida laittaa, miesväki lähti Tapparan peliin ja illalliseksi oli maksalaatikkoa , pelastuksena kuitenkin eilen tullut Elle-lehti sekä tuo laatikko puseroiden alla... eipä silti, tykkään kyllä maksalaatikostakin - olisko joku ruoka, josta en tykkäisi ?

Viikon alku on vilahtanut kiireest, pari pitkää työpäivää loman jälkeen ja olen ihan puhki. Onneksi ollaan menossa kohti loppuviikkoa ja perjantaina on tyttökivaa tiedossa - kamujen kanssa Palatsiin katsomaan
SMGO. Kohti lämpöisempää, eikö vaan !

Ja tervetuloa Pepi punatukka, elämä on täynnä yllätyksiä ja tuossa on yksi vallan ihana blogi !