sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Barcelona once more

Taitaa olla aika lopetella matkakertomusta tällä erää, muutaman sanan kerron vielä pelireissuista ja paluumatkasta. Kävimme siis kahdessa jalkapallopelissä matkan aikana, ensimmäinen oli Barcelona - Deportivo, johon ehtimisestä jo kerroinkin. Tuossa pelissä ei ollut katsomo aivan täynnä, Camp Noulle mahtuu lähes 100.000 katsojaa. Tunnelma oli kuitenkin hiukan toisenlaista kuin täällä kotimaan peleissä ;)

Toinen peli olikin sitten lähes täynnä, n. 96.000 katsojaa ja fiilis vieläkin mahtavampi, sillä pelattiin jalkapallon Mestarien liigan peli Barcelona - Milan ja Barcan oli pakko voittaa vähintään kolmella maalilla päästäkseen jatkoon. Meteli katsomossa oli korvia huumaavaa lähes koko ajan: pallon ollessa Barcalla, raikuivat kannustushuudot- ja laulut ja vieraiden saadessa pallon haltuunsa oli vihellyskonsertti aivan valtaisa.
Näimme Messin tekemät hienot maalit ja minäkin innostuin hoilaamaan Barca- laulua ;)
Onneksi Barcelona voitti 4-0 ja riemu oli kaduilla sen mukainen, torvet soivat ja ihmiset olivat innoissaan. Kuinkahan olisi käynyt, jos voitto olisi mennyt vierasjoukkueelle?

 
Barcelonan fanikauppa on kyllä todella nimensä mukaisesti Megastore ! Tavaraa FCB- logolla löytyy ihan mitä tahansa ja tottakai pikkuisia futisvaatteita naperoillekin ;)

Häh? Väärä paikka, eikös täällä pitänyt pelata jalkapalloa?
Camp Noulla on myös jäähalli !

Vähän harmittaa, kun sohlasin kuvausteni kanssa: olin ottavinani videota tuossa Barcelona - Milan -pelin lopussa, jolloin katsomossa varmaan lähes kaikki ( minä mukaan lukien) lauloivat Barca- laulua ja hurrasivat voittajille, mutta ei sitä ollut missään...yhyy. Siitä olisi hienosti kuulunut tuo mahtava tunnelma !

Barca-Deportivo
Joten tuosta jälkimmäisestä pelistä on vain tämä onneton otos ennen pelin alkua :(


Ehkä vielä jossakin kohtaa innostun laittamaan sekalaisen kuvapläjäyksen reissusta, mutta ehkäpä välillä juttua jostakin muustakin, ettette kyllästy :)