torstai 18. huhtikuuta 2013

Tunnustuksia

                                    

Sain tämän tunnustuksen jo muutama päivä sitten Preferitalta , kiitos aivan mahdottomasti ♥ Ja ei, en sitten ollenkaan pidä pakkona jakaa eteenpäin vaan minusta on aivan ihanaa antaa tunnustusta muille kanssabloggaajille ja olen aivan otettu, kun saan itse sellaisen! Kirjoittelen välillä sen verran harvemmin kuin te muut ihanat siskot, että jakaminen välillä viivästyy...Mutta haitanneeko tuo, kunhan muistetaan, parempi myöhään kuin ei ollenkaan :) Tunnustuksen säännöt ovat tässä:
                                                        
I love your blog -tunnustuksen pelisäännöt:
1) Kopioi post it-lappu ja liitä se blogiisi. 
2) Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi.
3) Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi, ja kerro siitä heille kommentilla.
4) Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it-lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin

Vaikeuksia on jakaa aina tunnustusta eteenpäin, sillä seuraan itsekin monia eri blogeja ja niinkuin moni sanoo, jokainen niistä ansaitsee tämänkin tunnustuksen. Olen yleensä tavannut jakaa näitä etenkin uusille blogilöydöille, joten tässä muutama. Ja jos sattuu, että olette tunnustuksen jo saaneet, niin kelvannee toinenkin ;)

Jaaville - ultrapitkien matkojen juoksijalle ja käsityönharrastajalle
Hannalle - vaatteita , kosmetiikkaa , asusteita
Raparperisydän - painonhallintaa positiivisella mielellä

Kaksi muuta jääköön napattaviksi, ottakaa mukaan ja kertokaa mullekin, niin tulen moikkaamaan ! En myöskään loukkaannu, jos ette halua tunnustuksia laittaa eteenpäin!

Nyt kun vielä saisin tämän viestin kunnialla eteenpäin ja kuvan liitettyä tuonne sivupalkkiin...ja esikatselussa ainakin näyttää ihan omituiselta, mutta nyt mun taidot ja kärsivällisyys loppuu , joten uikoon eetteriin tällaisena :)