lauantai 6. huhtikuuta 2013

Perjantain asu ja torstain syömiset

Otetaanpa tähän alkuun perjantain asukuva, töihin pääsi vaihteeksi tämä kirpparilöytö, jakku/takki - vai mikä lie. Alla Lindexin Generous- malliston keltainen paita, jossa on kiristysnarut kaula-aukossa ja puseron helmassa. Gerry Weberin samat mustat housut  
( housukauppaan pitäisi tosiaan mennä) ja tutut rusettikengät.Viikko vilahti taas huomaamatta, aurinkoiset aamut ilahduttavat ja antavat voimia
ja energiaa <3 !
Torstaina kävin  työkavereiden kanssa syömässä Franklinissa ja tulikin syötyä niin, että seuraavanakin päivänä oli vielä vatsa täynnä ;) . Aika harvoin pääsemme tämän  sakin kanssa yhdessä turisemaan ja iltapäivä syömisineen olikin vallan mukavaa ! Tokihan valtaosa jutustelusta kului työasioiden parissa, mutta nekin asiat kääntyvät tämän porukan kanssa usein nauruun :)

Matti Myöhäinen taas - mitäs tässä nyt olikaan ?
Alkupalana jättikatkarapuja chili-valkosipuliöljyssä

Lampaanpotkaa - huh mikä miehen annos !
Ja tähän kuuluivat vielä valkosipuliperunat!
Ei ihme, että tuli ähky...

Etenkin kun jälkkäriksi piti tilata suklaakakkua-
joka sekin oli tosi tuhtia ja lähes täyttä suklaata- mutta hyvää 
Frankilinin palvelu kyllä vähän takkuili, alkupaloissa tuotiin yhdelle meistä etanat väärällä juustolla ja pääruokana kypsää pihviä tilannut odottava äiti sai mediumin...että parikin annosta lähti takaisin keittiöön. Meille tarjoillutta tyttöparkaa ei sitten sen jälkeen näkynytkään ... mutta ehkäpä tytöltä loppui vuoro :)
Mieshenkilö kyllä kovasti pahoitteli tapahtunutta, mutta olisin odottanut pientä hyvitystä jossain muodossa...meitä oli sentään seitsemän henkeä syömässä pitkän kaavan mukaan , kuohujuomat ja viinit myös nautittiin. Kuvat on vähän sitä sun tätä, kiireessä napattuja, kun työkaverin piti aina muistuttaa, että älähän vielä syö, ota se kuva :)

Uusi lukijakin on ilmestynyt joukkoon , tervetuloa  The L for Love, toivottavasti viihdyt seurassa , kommenttia saa laittaa ;)

Nyt on pakko jatkaa siivouspuuhia, että kerkiää salillekin. Aurinkoista päivää, ainakin täällä saamme vielä tänään siitä nauttia, huomiseksi luvattiin lumisadetta - yäk :(  No, uusi lumi vanhan surma - eikös ?!