sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikonlopun viritykset

Viikonloppuni alkoi jo perjantaina, kun pidin joustovapaita, siis kolme päivää viikonloppua ja nyt ne on taas kohta ohitse ! Perjantai kului siivoillessa, salilla ja pikkuisen kaupoilla. Aikomuksestani huolimatta en sitten millään jaksanut lähteä Koskariin enkä Hulluille Päiville, joten poikkesin vain pikimmiten lähiostarilla eli Tullintorilla. Siellä sitten kenkäkaupassa, josta etsiskelin pääasiassa mukavia kenkiä kaupunkikävelyyn ja/tai töihin, sillä nyt kun selkä ( ja varvas)  vähän vaivaa, kaipaan matalakantaisia , pehmeitä kenkiä.
Sovittelin hiki päässä
 ( miksi etenkin kenkiä sovitellessa tulee mulle aina kamalan kuuma?)
 ainakin 20 eri kengät ja nämä Riekerin mukavuudet lähtivät mukaan. Ballerinoja oikeastaan haeskelin, mutta tällaiset mokkasiinityyppiset olivat armollisimmat kipeälle varpaalleni. Ostosmatkalla mukaan tarttuivat myös viikonlopun kukkaset, nimen unohdin, oliskohan joku terttuneilikka ?Eilinen mennä hurahti sadetta pidellessä, että olikin märkä päivä ! Lumet saa onneksi kyytiä ja katupöly samoin, josko lakkaisi nenää kutittamasta, mokoma. Taisin poiketa kirpparilla ja salilla tottakai, pyykkiäkin pesin taloyhtiön pesutuvassa pari koneellista, lakanoita ja muuta isompaa, jotka on kiva saada kuivaushuoneeseen eikä tarvitse roikottaa kylpyhuoneessa. Ruokaakin piti laittaa, karjalanpaistia tein ja perunamuusin sekä salaatin. Kuvaa ei ole, koska näytti lautasella niin pliisulta, vaikka ihan syötävää olikin ;)

Tänään aamupäivällä salilla, tällä kertaa oikein Fressissä ( täytyyhän salikorttiakin käyttää) ja iltapäivällä menimme Kolmen Kakun Kekkereille veljeni synttäreitä juhlistamaan ( ensi vuonna sitten repäistään, kun täyttää pyöreitä, perässä tulet pikkuveli ) ja Jaavi oli leipaissut lupaamansa kolme kakkua. Jotka kaikki olivat namskis ja kaikkia tuli maistettua ( = ahmittua ). Kauniitakin olivat, ameriikkalaiseen malliin päälystettyjä,wau! Ja niin kuin sanoin, voileipäkakku oli juur sopivasti mehevä !
Tää ei oo yksinäinen banaani - vaan veikeä kakku ;D
Sunnuntaikin alkaa olla illassaan ja kohta taas on maanantai.
Yksi päivä lähempänä kesää taas !
Iloista viikon alkua kaikille :)