perjantai 12. huhtikuuta 2013

Viikon kynnet ja kunnon kohotusta

Alkuviikosta innostuin taas vaihteeksi mallailemaan kynsilakkoja päällekkäin ja seuraus oli tämännäköinen, itse asiassa vanha tuttu ☺. Kesällä ajattelin kokeilla jotakin ihanan vihreää ja keltaista, kenties jopa sinistä ja mustaa, mutta näin töissä ollessa täytyy vähän rajoittaa kokeiluhaluja.


Tänään olen viettänyt "vapaa"päivää, töissä en ole ollut, mutta kotonahan hommia piisaa. Olin kuitenkin jo aikaisin jalkeilla ja nyt on viikkosiivous tehtynä. Olen ehtinyt myös käydä talomme alakerrassa olevalla piskuisella kuntosalillakin . Suihkunraikkaana istahdin koneen ääreen ja haeskelin ensin vähän reseptejä, mulla kun on tänään ja koko viikonlopun kokkausvuoro. Ukkokulta on viikonlopun aikana päivät kurssilla, joten tuo vastuu jää mulle. Laitan niin harvoin nykyisin ruokaa, että se aiheuttaa aina päänsärkyä...

Kuntosali on kuulunut elämääni jo useita vuosia ja kuten täälläkin mainittua, vaihtelevalla menestyksellä. Tällä hetkellä taas menossa aktiivisempi kausi, erinäisistä syistä johtuen. Oma terveys ja kunto päällimmäisenä, vanhuus ei tule yksin ja se on totta ( vaikka en siis vanhana itseäni pidäkään, mutta vuosiahan tulee silti lisää, halusin tai en). Vyötäröstä alaspäin on tullut kaikenlaisia vaivoja viime vuosina. Selkä prakaa, lonkat keljuilevat ja takareisi kipuilee. Nyt näitä on vähän enemmän tutkittukin ja epäilys on, että kaikki vaivat saavat alkunsa selästä. Kävinkin selkäkuvissa perjantaina ja ensi viikolla kuulemaan tuloksia.

Myös Ukkokulta on kevään mittaan ja opintovapaansa aikana innostunut käymään alakerran salilla , on jo minuakin innokkaampi. Aikaisemmin ei korvaansa lotkauttanut, kun yritin vihjailla, että olisi varmaan hällekin hyväksi ... Nyt käy puntteja nostelemassa lähes joka päivä ja oih - mitkä hauikset ovat käsivarsiin kasvaneet ♥ ! Ei silti, en kyllä millään lailla ihannoi niitä ylitreenattuja lihaskimppuja, mutta olen mielissäni, kun Ukkokultakin on innostunut kuntoaan kohottamaan.

 

 Mikään järin suuri valikoima laitteita ei tuolla alasalilla tietenkään ole, mutta kyllä siellä hien pintaan saa. Alkuun poljen lämmittelyksi kuntopyörää 10-20 minuuttia ja sitten pääosin ylävartaloliikkeitä ja puntteja . Viikonloppuisin, kun aikaa on enemmän, menen Fressiin, jossa laitteita löytyy joka lähtöön ja silloin tulee tehtyä n. tunnin treenit. Alasalilla menee 30-40 minuuttia, joten aikaa säästyy, kun ei sitä kulu matkoihin.

Lueskelin tänään juuri jostakin ( varmaankin naapurin tuomasta "Hyvä Terveys"- lehdestä, kiitos ihana naapuri, joka minulle jaksat lehtiä tiputella, mielelläni niitä lueskelen ♥) fustra- harjoittelusta ja ajattelin ottaa siitä tarkemmin selvää. Tarkoituksena on harjoittelun kautta parantaa ryhtiä ja vahvistaa kehon lihaksia. Katsoin jopa Youtubesta videon aiheesta, Olli Lindholm treenaamassa ☺
 Eilen , kun kävelin Koskikeskukseen röntgeniin, oli matkan varrella tämä sorsapariskunta auringossa lämmittelemässä. Lienevätkö riidoissa, kun tuo ukko katselee ihan muualle ☺. Pöllö on kotoisin työpaikan taukotiloista, näpsäisen sen paremman puutteessa, kun asukuvaa en viitsinyt ottaa. Sama asu kun on täällä jo nähty, pitäisköhän käydä vaatekaappi (taas!) läpi, jos löytyis jotain muuta päälle pantavaa kuin nuo ainaiset samat Gerry Weberit ja puserot - hmmm! Parin kilon painonpudotus ei olisi pahitteeksi, saattaisi löytyä jokunen " uusi " vaate kaapin kätköistä ;)

 Mukavaa viikonloppua, juuri pilkisti pikkuisen aurinko pilven lomasta !