torstai 18. huhtikuuta 2013

Eipä tässä kummempia...

--- eipä ihmeempiä...tässä vanhemman poikani 30v vakiovastaukset, kun äitimuori tekstiviesteillä hätyyttelee, puhelimeenhan se ei vastaa koskaan....Samat sanat sanon nyt itsekin, eihän mulla mitään erityisen painavaa asiaa ole, mutta ehkä tässä kirjoitellessa tulee jotakin mieleen...Olkoon nyt vaikka aamulla lakatut kynnet ensimmäisenä, silloin en ehtinyt kaksivärisillä kikkailla, menköön yhdellä fuksian/karmiinin/minkäliepunaisella:)Viikko on sujunut vikkelään , tapansa mukaan, päivät pyörähtävät työn ja kodin väliä niin kuin aina. Sen verran röyhistän rintaa, että pari kertaa olen viikollakin käynyt talon salilla tapu-tapu! Tiistaina olin oikein pääkaupunkiseudulla, koulutusta, koulutusta, kertaus on opintojen äiti. Kamalaa istumista , voi tuota takareisiparkaa, joka joutui ensin kärsimään automatkan ahtaassa ( 5 henkee pikkuautossa, vaikka tilava auto onkin, ei meidän , meillä ei ole autoa) , sitten kuutisen tuntia istumista auditoriossa ja taasen kotimatka autossa. Kyllä tiesi istuneensa !

       
Kurssipäivä oli Vuosaaren Rantapuistossa , joka on tuttu paikka jo vuosien takaa. Tällä kertaa lounaan pitopöytä ei ollut niin hyvätasoinen kuin mihin oli tottunut, jäi kuvaamatta. Välipalat olivat kyllä mieleen, hedelmiä, pähkinöitä ja rusinoita naposteltavaksi :) Lokit ikkunalla kuvasin ihan muuten vaan, vai ovatko lokkeja, jotakin sukulaisia ainakin.

Työn alla on yksi blogitunnustus, jonka taannoin sain , siitä myöhemmin lisää, kunhan selvitän sen, miten saan tuon tunnustus-kuvan liitettyä blogini sivuun ja tekstiin... aiemmin ei ole ollut ongelmia, mutta nyt ei tahdo millään onnistua :( kärsivällisyyttä anneaulikki !

Vielä yksi ilouutinen, mikä lämmittää suunnattomasti mieltäni <3 ! Aina tänne näköjään ilmestyy jokunen uusikin lukija, tervetuloa The L for LOVE ja Elämää Onnenpähkinässä. Ja jos olen niin höyrypää, että toivottelen toiseenkin kertaan niin haitanneeko tuo :D. Probleema on siinä, että luen blogeja ja kommentoin useimmiten IPhonen kautta ja tuolloin näen mobiiliversion, joka ei näytä lukijoita. Hankaluuksia on myös kommentoinnin kanssa, sillä jostain syystä en puhelimen kautta saa kommenttia joka blogiin.

Elloksen kesäluetteloa selasin ja löysin parikin kivaa juttua, jotka tekisi mieleni hankkia, katsotaan saanko aikaiseksi. Nämä kuvat on napattu Elloksen sivuilta :

Ellos Collection Limenvihreäkuviollinen MekkoEllos Collection Puuterivalkoinen Mekko

Tykästyin kovasti tuohon kuviolliseen mekkoon ja tuota ihanaa hulmuhelmaa on myös sinisävyisenä ja ruskesävyisenä. Hintaakaan ei paljoa ollut. Molempia voisi käyttää kesälomareissulla ah-niin-rakkaassa Barcelonassa, jonne yllätys- yllätys on matka taasen varattu , jee ! Taas on mitä odottaa !
Nyt odotan perjantaita ja viikonloppua, kuten varmaan moni muukin tässä vaiheessa viikkoa :D Kuulumisiin !