torstai 11. heinäkuuta 2013

Barcelona- shopping

Muutamia ostoksia tarttui haaviin tälläkin kertaa, mutta Visa- kortti selvisi vähillä vaurioilla ;). Vaikka pyhitinkin yhden puolipäivän kaupoissa kiertelyyn, en löytänyt oikein ihmeellistä ostettavaa .

El Corte del Ingles on niin mun mittapuihin valtava tavaratalo, että vaikka siellä olisikin vaikka mitä katsottavaa ja varmaan ostettavaakin , pyörin siellä vaan edestakaisin enkä saanut mitään aikaiseksi.
Kaikenlaisia ihania vaatteita olisi ollut 50-70% alessa, mutta ei mun kokoluokassani...jospa olisin pari numeroa pienempi ..

Eikö muka houkuttele?!
Tarjouksia...
        


Alennuksia....
Värejä...
        


Laukkuja...
Tässä kohtaa myyjä kielsi kuvaamasta...
Cortesilta suuntasin sitten kohti vanhan kaupungin kujia ja tapani mukaan ostin korvakoruja muutaman parin ☺. Lisäksi tietysti jotain Desigualia, joka tulikin jo  esiteltyä asukuvissa eli tällä kertaa mustavalkoista.

Hajuvesi tuli ostettua jo menomatkalla Frankfurtin kentältä, kun muistin, että olin unohtanut ottaa tuoksun mukaan. Tämä on melko makeakin tuoksu, joka sopii mielestäni kesään ja aurinkoiseen ilmaan mainiosti ( houkuttelee ainakin  kaikki kesän pörriäiset ☺) .
Täytyis joskus järjestellä nuo lukemattomat korvakorut jonoon ja ottaa kuvat, niitä kun on kertynyt. Tosin tietysti osa menee aina huonoiksi, suurin osa kun on tuollaisia pilipalikoruja, joita tykkään kesäisin pitää, osa hukkuu tai menee rikki. Siksi valikoimaa tulee jatkuvasti täydentää , eikö vaan !
Aika vähällä sain shoppailuhimon tyydytettyä ;)
Nyt on tiedossa iltapäivä rakkaan ystävän kanssa ♥ , rattoisaa päivää teillekin !