tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kynnet ja lakanpoisto

Alkuviikon kynsinä taas tarrasomistuksia :) Lakkana Vapaa Valinnan tarjouksesta Kone- nimistä , mintunvihreää ja tuollaista haaleanvaaleanpunaista, kaksi lakkaa kolmella eurolla. Värejä löytyy ainakin meidän lähiVapsussa varmaan parikymmentä, mattoja ja glittereitäkin. Joka kynnestä taisi tulla erilainen :)
Ostin myös kokeeksi tuota lakanpoistoainetta, jossa kastetaan putsattava kynsi suoraan purkkiin. Vaikka yleensä käytän ihan perusMiramea, tämä osoittautui aika käteväksi - etenkin kun onnistuin yhden kynnen tössimään ja laittamaan uusiksi. Ei tarvinnut taiteilla pumpulin ja lakanpoistoaineen kanssa, siinä kun olisin onnistunut suttaamaan muutkin kynnet...
Älkää kiinnittäkö huomiota kynsinauhoihin, unohdin (taas) ne rasvata tai öljytä ennen kuvausta ja kuten näkyy ovat ihan kuivat ja kurjassa kunnossa .
Oi mitä ihanaa onkaan tiedossa, lisää kesää ! Tänään jo on selvästi lämpimämpää eiliseen villasukkapäivään verrattuna ja huomenna vielä lisää - aaah! Kunpa näitä riittäisi pitkään ja myös viikonlopuille toivoo hän !