lauantai 3. marraskuuta 2012

Heijastuksia ja hämäriä kuvia
Pyhäinpäivän ulkonäkö on ollut varsin harmaata, mutta tein kuitenkin aamupäivällä pienen kävelyretken lähiympäristössä ajatuksenani kuvailla kuralätäköitä ;) Laitoin siis oikein saappaat jalkaan ja lähdin etsimään sopivia kuvauskohteita. Ulkona olikin mukavan lämmintä ja tuuletonta, auringonpaiste vain puuttui. Tässä saalistani erilaisista heijastuksista:Huomaa kyllä, että kuvat ovat kuralätäkön kautta otettuja : D. Koska näistä ei näyttänyt todellakaan tulevan kovin kauniita kuvia, siirryin yhteen lempipaikoistani eli Sorsapuiston rannalle.

     

          
                                              
          

 Ukkokulta meni katsomaan Ipan peliä ja minä olen istunut puoli päivää koneella järjestelemässä valokuviani,joita onkin kertynyt syksyn mittaan melkoinen määrä. Poistelin vähän huonoja otoksia ja jaottelin kuvia eri kansioihin. Illansuussa innostuin vielä piipahtamaan hämärähommissa, tuloksia tässä:

       


        
Leppoisaa illan jatkoa, jättäkäähän kommenttia ja erityisesti uudet lukijat, tervetuloa joukkoon!
PS: Onko teillä muilla hankaluuksia järjestellä kuvia sopusuhtaisesti? Näen aina kovan työn niiden järjestelyn kanssa ja sitten, kun tallennan, ne on kuitenkin vähän miten sattuu...