sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Pikkujoulut

Perjantai-iltana oli työpaikan pikkujoulut, minun ensimmäiseni ja ainoani tänä vuonna ;). Kovin usein ei ole tullut viime vuosina käytyä yhtään missään pikkujouluissa. Melkon lyhyeen ne nytkin loppuivat, ei jaksa eikä halua enää myöhään riekkua kylillä. Kivat juhlat kuitenkin olivat !

Olimme Ruby & Fellas - nimisessä ravintolassa, jossa meitä oli lultavasti n. 70 henkeä. Ruoka oli mainiota ja sitä oli riittävästi, ohjelmaa oli järjestetty ja erityisesti pidin pariskunnasta , joka esiintyi livenä. Nainen lauloi mitä kauneimmalla äänellä ja mies soitti kitaraa taitavasti. En muista enää pariskunnan nimiä, mutta olin todella yllättynyt heidän taidoistaan, olisin kuunnellut pidempäänkin. Tokihan vielä joulupukkikin vieraili ja kiltit "lapsukaiset" saivat kukin oman pikku paketin.

Lauantaina kävin kampaajalla ( joo, vähän väärässä järjestyksessä, eikös yleensä mennä ennen juhlia?). Tein  aikamoisen päätöksen ja leikkautin hiuksia reilu kymmenen senttiä . Nyt vielä tuntuu hyvältä, mutta saa nähdä kuinka arjessa pärjään näiden kanssa. Nyt ei enää saa nutturakampauksia vähään aikaan, hiukset loppuvat kesken, hyvä, jos pienelle ponnarille ylettävät ;)

Karpalolonkeron takana kynttilä
Samainen karpalolonkero


Metallinhohtopunaista
Joulupukki :D


Uudet hiukset sivusta...
ja takaa- kampaajakiharat


Aika kasa läks !
Lauantain Pasta Carbonara à la Ukkokulta
 Laitanpa kuvan hiuksista vielä, kun ne ovat seuraavan pesun jälkeen ihan omilla kikkuroilla. Toivottavasti eivät sitten ole ihan afrona pään ympärillä...

Mielessä olis joku pikkureissu lähiaikoina, vaihtoehtoina esim. Bremen, Tallinna, Budapest - nähtäväksi jää, toteutuuko... Ihanaa sunnuntaita ja alkuviikkoa kaikille lukijoilleni  <3