sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Kuntosalia ja laiskottelua

Sain mukavan haasteen tunnustuksen muodossa jo parisen viikkoa sitten Nainen Talossa- blogin Katjalta . Vieläkään en kykene päättämään kenelle tunnustusta jakaisin, muutama ihana blogi on mielessä. Haastavampaa taitaa kuitenkin olla ne seitsemän tunnustusta ;)
Yksi niistä tulee varmasti olemaan se, että minulla on valtakunnan kallein salikortti :D Olin aikoinaan kovastikin innokas kuntosalilla kävijä ja sitä kautta otin tietenkin jäsenyyden. Tuli sitten kaikkea väliin, lonkkakipuja ja muuta sellaista , pari flunssaa peräperää ja kaikenlaista tekosyytä, joten jäsenkortin käyttö on väliin jäänyt aika heikoille...Aika ajoin yritän aina ryhdistäytyä , mutta taas tulee työkiireitä tai muuta ettei vaan saa aikaiseksi :( . Tämän marraskuisen harmaan päivän en antanut itseäni kokonaan laiskistuttaa vaan kävin sitten salilla pitkästä aikaa. Hyvä minä !

Ohessa muutama kuva kampaamon ikkunasta. Luitte aivan oikein, kampaamon ikkunasta . Monet kampaamot koristelevat näyteikkunansa kaikenlaisilla kivoilla tavaroilla. Tämä liike oli laittanut ikkunalle saappaita ja kenkiä sekä enkeleitä. Luulen, että nuo saappaat ovat myös ostettavissa.

               
Ilokseni huomasin saaneeni uusia lukijoita, tervetuloa joukkoon :) Oikein ihanaa viikonaloitusta kaikille meille! Oma maanantaini tosin alkaa klo 8.20 olevalla hammaslääkärillä....