sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Isänpäivä

Isänpäivänä liput liehuivat välillä kovinkin tuulisessa säässä. Aamulla Ukkokulta sai asiaankuuluvat onnittelulaulut ja lahjaksi toivomansa kaulaliinan. Jopa Poika jaksoi herätä yhdeksän korvilla isiä herättelemään ;) Joimme aamukahvit kaikessa rauhassa lehtiä selaillen, olin paistanut (purkki-) croissanteja, kuten tapanamme usein on juhlapäivien aamuna. Tänä aamuna unohdimme arkiaamujen kaurapuuron. Puolenpäivän jälken lähdimme hautausmaalle viemään Ukkokullan isän haudalle kynttilöitä ja eikös slloin juuri alkanut sataa oikein kunnolla! Sateenvarjotkin olivat litimärkiä ja koska sade tuli tuulen kera niin mekin kastuimme aika tavalla jo ennen bussiin pääsyä.
Oli hieman vaikeuksia saada kynttilät syttymään, toivottavasti ne kuitenkin jaksavat palaa myös näin illalla.

     
Kävimme välillä kotona kuivattelemassa ja menimme sitten minun isääni katsomaan parin korttelin päähän. Hassua oli, että olimme veljeni kanssa ostaneet lähes identtiset lahjat: kirjan , 70% suklaata ja raha-arvan raaputettavaksi ;) . Minun paketissani oli vielä jumborasiallinen Mynthoneita, jotka ovat isän vakiopastilleja .
Pöytä oli taas koreana ja söimme tietysti ihan liikaa. niinkuin aina ( minä ainakin). Oli kiva nähdä Jetiäkin ja kuulla myös pienoinen uutinen, josta aion tehdä ihan oman postauksen. Sen verran raotan salaisuuden verhoa, että pääsette halutessanne osalliseksi tästä uutisesta :)

     


Visiitin jälkeen olikin vuorossa kotona illallisen laitto, broileria vuohenjuustolla ja riisiä lisukkeena. Tämä kelpasi miesväelle, mutta kellään ei sittenkään ollut kova nälkä, sillä herkut painoivat vielä vatsaa...
Nyt meidän perheen isä saa katsoa teeveestä mitä haluaa ja se on tietysti Barcan peli Mallorcaa vastaan , tilanne nyt Barcan hyväksi 4-2 :) Alkaa jo omaakin mieltä kutkuttaa kevääksi suunniteltu Barcelonan reissu...

                                     

Tässä kaikki tältä illalta, mukavaa alkavaa viikkoa !