keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Omaa aikaa

Maanantain vapaapäivä meni täysin rentoilun parissa. Tietoisesti pysyttelin poissa kotihommista ja keskityin rentoutumaan ihan itsekseni. Pisin matka päivän mittaan oli käynti naapuritalossa olevassa kaupassa ;). Kulutin sohvaa ja katselin muutaman tallennetun sarjan, mm. Greyn anatomian . Siinä katsellessani kudoin loppuun Teddy-lankaliivini, kiinnitys puuttuu vielä, joten kuvaa vasta sitten. Ihanan pörröinen siitä tuli, muistuttaa ihan kuvissa näkemiäni karvaliivejä. Lueskelin lehtiä ja harhailin vähän netissä huvikseni Töissä on ollut niin hektistä viime aikoina , että teki hyvää vain olla.
Illalla oli kuitenkin pikkuisen säpinää ja silloin poistuin kotoa vähän lähikulmia pidemmälle: kävimme yhdessä Ukkokullan kanssa katsomassa uusimman Bondin. Se on meillä ollut vähän traditio, vaikka harvoin käydään leffassa ( miksi muuten? vois käydä useamminkin) niin Bondit on aina pitänyt sen ensimmäisen kerran nähdä oikein elokuvateatterissa.

Sunnuntaina käväisin Koskikeskuksessa, kun Aukia mainosti Masain tunikoita alennuksella. Se oli kyllä turha reissu ja pettymys, sillä vaikka olin paikalla heti klo 12 niin eipä siellä ollut kuin kahta mallia ja nekin tylsiä, pöh! Palkitsin sitten itseni lattella :) Käyn tosi harvoin kahviloissa , sitäkin voisi tehdä useammin.
     


     
Tänään sain hoidettua muutaman omankin asian, tilattua hammaslääkärin ( lohkesi takahammas n. viikko sitten, samalla tarkistus muutenkin) ja kampaajan , jee! Tuntuu, että hiukset kaipaavat nykyisin entistä enemmän huolenpitoa, ovat vähän kiillottomat ja lattanat :(  .  Lieneekö vika noissa (salaa) kertyvissä vuosissa... Leikittelen myös ajatuksella roimasta lyhennyksestä, saa nähdä raskinko! Harmi vaan, että ennen kampaaja- aikaa on jo ehditty viettää tyttöjen ilta ja pikkujoulut .

Pikkulinnut muuten kertoivat, että täällä saattaa vierailla jokunen uusikin lukija , tervetuloa vaan kaikille! Kommentteja saa mieluusti jättää, niin tiedän, että täällä vieraillaan ;)

Mukavaa loppuviikkoa ja viikonlopun odotusta ! Kunpa tuo ilma hieman valkenisi ja saisi ulkokuvia...