sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Viikolta poimittua

Isänpäivän aamupäivään muutama kuvanen viikon varrelta, isänpäivästä itsestään hiukan myöhemmin. Joustava työaika on siitä mukava, että joskus saa ylimääräistä vapaata vaikka aamusella.
Torstaiaamu oli yksi sellainen ja pikaimuroinnin lisäksi sain aikaiseksi pari keskeneräistä juttua. Viimeistelin Teddy-langasta kutomani pörröliivin ja kokeilin pesukonevärjäystä .

Teddy- liivistä tuli juuri niin pehmoinen ja lämpöinen kuin kuvittelinkin ja loppujen lopuksi päätin, että en tee siihen mitään valmiita "kiinnikkeitä" vaan käytän kiinnittämiseen vaikkapa rintakorua. Nyt pitää vain odotella pakkasia, että voi sitä pitää, näillä keleillä kyllä läkähtyy!

       
Liivin värjäyksestä pitää kertoa varoittava esimerkki, sillä väripussin lupauksesta huolimatta pesukone kärsi melkoisesti :( . Pussissa luki, ettei tuotteen käyttö likaa pesukonetta ja seuraavan pesun voi tehdä huoletta. Kauhistukseni olikin siis melkoinen, kun värjäyksen tehtyäni pesukone olikin aivan musta! (Värjäsin siis mustalla värillä , aivan pikimustaa en liivistä saanut, tummanharmaaksi päätyi. ). Mitä tehdä ? Kipaisin apteekkiin hakemaan sitruunahappoa, pesin koneen sillä tyhjillään . Sitten pesin harjalla koko koneen sisustan niin hyvin kuin taisin ja kone vielä uudelleen päälle tyhjänä + pesuaineen kera.   Ja vielä seuraavan varsinaisen pyykin pesin mustaa pyykkiä , varmuuden vuoksi. Nyt vasta rohkenen laittaa vaaleampaa. En taida vähään aikaan kokeilla värjäystä koneessa ;)
        


Ennätin myös käydä Sokoksen -15% päivillä hakemassa muutaman tarvitsemani tavaran. Huulirasva-addikti kun olen, piti sitä ostaa kaksin kappalein , käsirasvaa tarvitaan aina. Silmänympärysvoidekin oli loppunut ja halusin kokeilla violettia rajauskynää, sellainen löytyi Make Up Storelta, jonka rajauskynät olen hyviksi havainnut ja värivalikoimaa riittää.

Hetken päästä lähdemme käymään Ukkokullan isän haudalla, iltapäivällä oman isäni luona.
Illalla sitten laittelen ruokaa, oman bravuurini broileria vuohenjuustolla ;)
Mukavaa sunnuntaita ja onnea kaikille isille !