sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Kirpputorilöytöjä

Heissan ja ihanaa sunnuntaita kaikille ! Kävimme eilen siis pizzalla, Napolissa, ja söin Fantasian eli omilla täytteillä : kanaa,cashew-pähkinöitä, persikkaa ja mozzarellaa. Kyllä oli hyvää <3! Palanpainikkeeksi vettä ja vähän viiniä sekä jälkkäriksi suklaakakku puoliksi- namskis...Kuvia en ottanut, olin vapaalla ;)
Ajoissa kotiin ja yhdeksän leffaa katsomaan ja ajoissa nukkumaan.

Teinipoika kotiutui laneiltaan yllättäen aamulla, taisi väsy kuitenkin yllättää. Kehui, ettei väsytä, söi "aamupalaa" ja meni hetkeksi lepäämään ( en minä nuku, sanoi Hannes- vaarikin aikoinaan, vaikka kuorsaus kuului kauas) ja nukahti samantien. Ehti sentään näyttää muutaman kuvan ja videonpätkän viikonlopustaan ennen simahtamistaan. En yhtään ihmettele, että kaipasi jo välillä rauhaa ( vaikkei sitä tunnustakaan), semmoinen meteli videosta välittyi, kyllä yli 40 tuntia luulisi riittävänkin .

Aamupäivällä tein taas tavanomaisen kirpparikierrokseni ja yllättäen löysinkin jopa ostettavaa! Vaatepuolta harvemmin tarttuu mukaan, sillä vaikka kivoja vaatteita löytyisikin, ei ne yleensä ole kokoani.
Tämä alennusmyynti tuli erinomaisen edulliseksi, sillä näissä oli vielä kirpparihinnat puoliksi ;)
Vahvistelin vähän nappeja ja nyt ovat pesukoneessa, pääsevät luultavasti pikaisesti myös käyttöön.

Pitkähkö jakku - ryppypintainen
Tämäkin rypistetty- toppi
       


Sifonkimainen pusero liehuhelmalla- ja ei,siihen
keskelle ei kuulu nappia ;)
Hömppälukemista kesäksi ;)
        
Koitan näistä rakentaa asukuvaakin jossain kohtaa, tykkään kovasti etenkin tuosta jakusta, joka luultavasti pääsee työkäyttöönkin :) Nyt pesukone lopettelikin, joten menempä laittamaan tuoreet ostokseni kuivumaan...tavataan taas ! Nautinnollista lepopäivää :)