sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Kuusi ulos- vihdoinkin ;)

Useimmiten syy siihen, että meillä joulukuusi viihtyy lakimääräistä pidempään, on se, että se alkaa kasvaa. Niin vaan kävi tänäkin vuonna ja uhkauksistani huolimatta ei kuusi lähtenyt Nuutinpäivänä vaan vasta tänään.
Viime töikseni napsasin latvasta vielä kuvan, josta uudet vihreät versot ovat nähtävillä. Onhan meillä joskus tuosta samaisesta syystä ollut kuusi tammikuun loppuun asti, ei sentään kesään ;) Koristeet toki on riisuttu kynttilöitä lukuunottamatta, sillä ne valaisevat niin mukavasti pimeää vuodenaikaa.

Viikko vilahti taas luvattoman nopeasti ja samoin näkyy käyvän viikonlopulle, vastahan oli perjantai...
Eilinen päivä kului siivouksen ja kampaajakäynnin merkeissä. Hiusten malli säilyi samana , vähän vaaleaa raitaa lisäiltiin.

Joukkoomme on liittynyt myös uusi lukija, tervetuloa Sarppu , kävinkin jo vastavierailulla ja nappasin ihanalta kuulostavan Granaattiomenaisen suklaaunelmaherkun ohjeen :)

Tänään kirpparireissullani kiertelin vähän ympäristöä ja yritin löytää mukavaa kuvattavaa , huonolla menestyksellä. Ilmatieteenlaitoksen epämääräisestä lupauksesta huolimatta aurinko ei ole ainakaan vielä täällä näyttäytynyt, toivoin saavani valo/varjokuvia pakkaskelillä. Mutta ei - ja linnutkin pakoilivat kuvausyrityksiäni, joten saalis oli vallan nolla.

Onneksi sain ystävältä tekstiviestin, joka piristi mieltäni :) Olemme suunnitelleet parin ystävän kanssa menevämme katsomaan Palatsiin "Show must go on" - esityksen ja pikkuhiljaa olemme saamassa päivän sovituksi. Kivaa siis tiedossa lähitulevaisuudessa, jee !
Alemmassa kuvassa on eilisen päivän ruokailut, Ukkokulta laittoi oikein piffiä , hyvää oli !
Aurinkoisten päivien odotusta ja ihanaa alkavaa viikkoa kaikille meille !