tiistai 1. tammikuuta 2013

Onnellista Uutta Vuotta 2013!

Taas kerran on mahdollisuus tehdä tästä vuodesta entisiäkin parempi :)
Elämänvirtaani taaksepäin katsellessa olen saanut viettää tähänastisen elämäni varsin onnellisten tähtien alla. Tokihan elämään kuuluu iloja ja suruja , ilman niitä elämä ei olisi elämisen arvoista, mutta tuntuu silti, että olen saanut kulkea polkuani ilman isompia kuoppia.

Mennyttä vuotta selaillessa tärkein tapahtuma oli rakkaan poikani ripillepääsy, merkkipaalu tiellä aikuisuuteen. Ajan kulumisen huomasin myös siitä, että rakas esikoispoikani täytti kesällä 30 vuotta. Mihin tuo aika lapsuudesta aikuisuuteen on oikein kadonnut?! Enhän minä ole laisinkaan vanhentunut, päinvastoin. Ikä ilmoittelee itsestään kropan kankeudella , mutta tuo mieli ei ymmärrä järkiintyä ;)

Tälle vuodelle toivon terveyttä läheisilleni ja myös itselleni ( viime vuoden viimeinen päivä kun meni hammassäryssä kärvistellessä) , iloa ja valoa jokaisen elämään. Lupauksia en tehnyt, mutta jospa yrittäisin olla tyytyväinen siihen mitä olen ja elää jokaisen päivän täyttä elämää.

Tänään ajattelin kuunnellla presidentin puheen televisiosta, aloittaa liivin uudesta mustasta langasta ja sitten menemme perheen kanssa Uudenvuoden lounaalle vanhempieni luokse. Mukaan tulevat myös veljeni ja hänen vaimonsa, joten tiedossa on taas mukava yhteinen iltapäivä :)

Kevät alkaa lähestyä, pikapuoliin päivät taas pitenevät ja tällainen kesäihminen saa taas uutta virtaa! Ajatukset suuntautuvat jo odottavana maaliskuun Barcelonan matkaan, jota odotan innokkaana.

Ice Age-perhekalenteri

Päivän sää
Toivottelen kaikille oikein Onnellista Uutta Vuotta 2013 !