lauantai 12. tammikuuta 2013

Aurinkoinen lauantai

Onpa ollut ihana talvinen päivä! Aurinkoa ja pakkasta eikä lainkaan tuulista, tällaista talvea minäkin voin sietää ;) No, pari astetta pakkasta riittäisi, ei tarvitse toiselle kymmenelle mittarin kivuta.
Meillä on Ukkokullan kanssa vapaa viikonloppu, teinipoika on ollut eilisestä lähtien lantrekeillä pelaamassa ja valvomassa. Ei ollut kuulemma puoleenpäivään mennessä nukkunut vielä yhtään, samoilla silmillä eilisaamusta lähtien! Kyllä sitä nuorena jaksaa, äitimuorin huolena on maanantaiaamun kouluun meno, kahdeksaan...
Lanit kun kestävät huomisiltaan saakka ja nukkuminen jää luultavasti aika vähiin. Siellä on paikalla kuulemma noin 1200 pelaajaa koneineen, aikamoinen kasa teinejä ja tietokoneita !
Kaksinolo Ukkokullan kanssa onkin varmaan tulevaisuutta ja meillekin uuden ajan opettelua. Poika kulkee jo paljon omilla menoillaan eikä paljon meitä vanhuksia tarvitse.Omat siivet alkavat hiljalleen kannatella yhä pidempään  , läsnä olemme, kun meitä tarvitsee ...

Eilisen illan olimme kotosalla, perinteisesti perjantai on päivä , jolloin nautimme hyvästä ruuasta ja viikonlopun edessäolon ihanuudesta. Usein myös nukahdan perjantaisin jo varsin aikaisessa vaiheessa, työviikko vaatii veronsa. Tänään olisi tarkoitus ottaa ilo irti vapaudesta (!) ja mennä pizzalle ;)

Uusi lukija on liittynyt joukkoon, lämpimästi tervetuloa Rouva Kivitikka <3 ! Hitaasti näyttää lukijajoukko kasvavan, liity rohkeasti sinäkin, joka tänne tiesi sattumoisin löydät ;) Kommenteista ilahdun aina suuresti ja mielelläni niihin vastailen.

Tänään aamupäivällä siivoilin ja piipahdin kaupoissa Tullintorilla. Seppälästä mukaani liimautui alessa ollut tähtipusero, jossa takana pidempi helma. Ei maksanut montaa euroa, kun oli 60%:n alennuksessa :)
Sain sitten otettua päivänvalossa kuvatkin sekä puserosta että vastalakatuista kynsistä.