sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Dermosilliä

Otsikostaan huolimatta kyseessä ei ole mikään uusi ruokakala vaan ajattelin kertoa Dermosil- tilauksestani. Tämä ei myöskään ole mikään maksettu mainos, vaan jos jotakin tuotteita täällä kehun, se johtuu puhtaasti omista käyttökokemuksistani. 

Dermosil- tuotteita olen käyttänyt aikaisemminkin, olen saanut niitä lahjaksi ystävältä sekä veljen vaimolta, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun tein itse tilauksen. Siihen minut innoitti joululahjaksi saamani kaunis lasipurkki, joka oli kuin pieniä helmiä täynnä. Purkissa oli silmäympärysgeelivoidetta , jota olen nyt joulusta lähtien kokeillut. Dermosillin tuotekuvaus on " ylellinen geelivoide, joka raikastaa ja tekee ihosta silkinpehmeän ja mattapintaisen". Mitään ryppyjä tai siloittavaa vaikutusta ei luvata, mutta koska tuo tuntuu niin ihanalle, tahdon uskoa myös tuohon vaikutukseen ;) Valkoinen helmennäköinen on voidetta ja sen ympärillä on geeliä. Voidemaista osuutta laitan silmänympärysiholle ja myös huulten ympärille ja geelimäistä osuutta slmäpusseille, jotka leviävät yleensä oikealle poskelle asti, koska nukun oikealla kyljellä. Runsaan käytön vuoksi purkin pohja alkoi häämöttää ja siksi innostuin tilausta tekemään. 

Tilauksen teko kävi näppärästi, loin tunnukset ( kuinkahan moneen paikkaan olen luonut tunnukset !) ja tein tilauksen. Paketti tuli muutamassa päivässä, huolella pakattuna, kauniissa pakkauksissa ja laskuerittely oli pakattu oikein tukevaan pahvikuoreen. Eikä hinta ollut päätähuimaava, ei laisinkaan, moni tilaamistani tuotteista sattui olemaan tarjouksessakin. Tällä kertaa tilasin vain erilaisia rasvoja, niillä kun lotrailen aikas reippaasti kaikkina vuodenaikoina.

Tämä minut hurmasi <3 ! 
Silmänympärysgeelivoide,vartalovoide,huulivoide,
käsirasva  ja haa- elämäni ensimmäinen dekolteevoide ;)
         

Huulivoiteen ei pitäisi koukuttaa -
toivoo huulirasva-addikti 
Lisäksi kaksikymmentä pussia näytteitä
         

Lasku
Ilmaiseksi myös kalenteri
Bonustuotteita en ymmärtänyt valita- kertyyköhän ?
Mulle kans tulppaaneita !
 Uusi lukijakin on liittynyt joukkoon, kovasti tervetuloa Heli helinkotikolo- blogista , täältä löysin sitä kuppitietoa ja näyttää olevan myös kissamaisia juttuja ;)

Mukavaa sunnuntain jatkoa !